Participatie en herstel
Participatie & Herstel
| Meer


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Logavak Opleidingsgroep

Alie Weerman per 1 mei nieuwe lector GGZ en Samenleving op hogeschool Windesheim

Alie Weerman is een belangrijke voorvechter van de erkenning van ervaringsdeskundigheid binnen en buiten de GGZ. Zij promoveerde in 2016 cum laude aan de VU op het thema ervaringsdeskundige zorg- en dienstverleners en is inmiddels al enkele jaren aan hogeschool Windesheim verbonden.

Weerman is per 1 mei aangesteld als lector van het nieuwe lectoraat GGZ en Samenleving. Zij richt zich op de verbinding tussen de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke organisaties. Hierbij is verbetering van zorg aan kwetsbare burgers, het ondersteunen van sociale participatie en aandacht voor het niet-maakbare het uitgangspunt. Als lector zet Weerman zich extra in voor de benutting van bijzondere ervaringskennis van zowel cliënten als professionals om de beroepspraktijk te innoveren.

In de laatste jaren heeft Weerman i.s.m. een aantal auteurs enkele boeken bij Uitgeverij SWP gepubliceerd. Deze titels zijn Afstudeerrichting ggz-agoog, Studeren onder invloed en Deskundig door de verslaving. Tevens heeft zij voor Participatie en Herstel geschreven en is zij actief redactielid.

Wij feliciteren mevrouw Weerman hartelijk en wensen haar succes met haar nieuwe functie!


Bron: persbericht hogeschool Windesheim
 
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.