Participatie en herstel
Participatie & Herstel
| Meer


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Logavak Opleidingsgroep

De kracht van het sociale wijkteam: er is nog veel mogelijk!

Ongeveer 90% van de Nederlandse gemeenten werkt met sociale wijkteams. Nu de transitie een feit is, buigen gemeenten zich over de volgende uitdaging in het proces: de transformatie. Voor gemeenten een uitgelezen kans om – binnen de gestelde kaders – op eigen wijze vorm te geven aan de hulp-, zorg- en dienstverlening. Een gecompliceerde opgave, rijk aan kansen. Bovendien een belangrijke stap op weg naar de geambieerde integrale aanpak.

Binnen sociale wijkteams worden de krachten al enige tijd gebundeld. Professionals vanuit verschillende organisaties brengen hun kennis en expertise samen om te werken aan complexe casuïstiek. Een goed begin. Maar om te komen tot een écht integrale aanpak moet de volgende stap gezet worden.

Tijdens het 5e Jaarcongres De kracht van het sociale wijkteam brengen inspirerende en ervaren sprekers u in één dag op de hoogte van de kennis en ervaringen die er zijn met sociale wijkteams, en hoe u die kunt gebruiken om meer stappen vooruit te maken en zo de transformatie vorm te geven.

Meer informatie over het congres vindt u hier!
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.