Participatie en herstel
Participatie & Herstel
| Meer


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Logavak Opleidingsgroep

Individuele Plaatsing en Steun

Individuele Plaatsing en Steun (IPS) is een bewezen effectieve methodiek voor re-integratie voor mensen met een (ernstige) psychische aandoening die een reguliere baan willen krijgen èn behouden. Deze effectieve methodiek staat centraal op een congres op 12 maart aanstaande.

Kenmerken van IPS: 

• snel zoeken naar een baan;

• voorkeuren van de cliënt centraal; 

• trajectbegeleiding integreren met GGZ-hulp; 

• ondersteunen ook op lange termijn. 

IPS is een dynamisch model dat telkens weer plaats biedt aan nieuwe uitbreidingen en aanpassingen. Drijvende kracht is de ambitie om IPS voor steeds meer mensen nog effectiever te maken. Ook jongeren met een psychose lopen door hun symptomen vaak vast in hun werk of studie. Door hen echter goede begeleiding te bieden kunnen zij leren beter om te gaan met symptomen en kunnen zij zelfregie ontwikkelen in moeilijke situaties.

Dit middagsymposium gaat hier uitgebreid verder op in: Individuele Plaatsing en Steun vanuit een verschillend perspectief. Deze middag wordt door SWP i.s.m. de redactie van het tijdschrift Participatie en Herstel georganiseerd. Voor abonnees op het tijdschrift is er een aantrekkelijke korting.

Informatie, programma en aanmelding via deze weblink.
Reacties op dit artikel:


VICTORIA EMMANUEL
09 maart 2018 - 02:43


lening! lening!! lening!!!Bent u op zoek naar een gerenommeerde en erkende particuliere lening bedrijf dat leningen voor kans verstrekt.Wij bieden alle soorten van leningen in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke leningen, autoleningen, hypothecaire leningen, studentenleningen, zakelijke leningen, investeringskredieten, consolidatie van de schuld en veel meer.Heb je door afgewezen banken en andere financiële instellingen?Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? DAo niet meer eruit wij zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden.We lenen fondsen aan particulieren en bedrijven die financiële hulp tegen een tarief van 2% nodig.Geen Sofinummer nodig is en geen credit-check nodig, 100% gegarandeerd.Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en we zullen blij zijn om u te bieden een lening.Stuur ons dan een e-mail naar: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) toe te passen voor een lening


Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.