Participatie en herstel
Participatie & Herstel
| Meer


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Logavak Opleidingsgroep

Medewerkers van Wmo-loketten hebben nogal eens onvoldoende kennis over bepaalde problematiek

Medewerkers van Wmo-loketten die het 'keukentafelgesprek' in de Wmo moeten doen, hebben nogal eens onvoldoende kennis over de problematiek van bepaalde groepen. Dit blijkt uit het rapport 'Zicht op de Wmo 2015.' Vooral van mensen met psychische en psychiatrische problemen, met psychogeriatrische problemen zoals dementie en met multiproblematiek (zoals dakloze en verslaafde mensen) lopen zij hiertegen aan. Ook de melders zelf waren soms heel ontevreden over de deskundigheid van gespreksvoerders wat betreft hun beperking.

Gebrek aan kennis van specifieke doelgroepen bij gemeenten blijkt een hardnekkig probleem, want ook in de Wmo-evaluaties over 2007-2009 en 2010-2012 werd al gevonden dat gemeenten moeite hadden om de problematiek van mensen met psychische klachten goed in beeld te krijgen.

Lees het artikel verder...

Meer informatie over het werken met kwetsbare groepen in de wijk...
Reacties op dit artikel:


Roddy.
02 december 2017 - 14:42


Dit is een particulier kredietbedrijf dat een goedkope lening aanbiedt. We bieden allerlei soorten leningen aan zowel werkenden als werklozen. Hoe laag je credit score ook is, je bent vrij om een lening bij ons te krijgen. Wij bieden zakelijke financiering / financiering, bouw, persoonlijke, woningkrediet, hypotheken / eigen vermogen, vastgoedlening, medische hulp, investeringen / financiering, studentenlening, autoleningen, landbouwlening. Onze kredietrente is erg laag met 3%, zodat iedereen van deze aanbieding kan profiteren. Als u geïnteresseerd bent om een lening bij ons te krijgen, bezoek dan via:

[Email]: rodfinancing@gmail.com
[Website]: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

Beheer.
Rod Finance Ltd.

roel lastdrager
30 oktober 2017 - 14:15


Onbegrip en uitsluiting via keukentafel en nog veel meer
stigma ,kortom ongeloof mensen willen wel maar men spreekt een verkeerde TAAL dus ?


Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.