Van mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen

MiddagSymposium De kracht van sociaal werk bespreekbaar maken

Sociale professionals stellen zich bescheiden op en staan achter hun cliënt. Het contact en de relatie met de cliënt, daar zit hun kracht en expertise. Juist die relatie levert een belangrijke bijdrage aan de effectiviteit. Die invalshoek komt er in het debat over hun vakgebied vaak bekaaid vanaf. Dat debat wordt gedomineerd door beleidsmakers, onderzoekers en opiniemakers.
MiddagSymposium De kracht van sociaal werk bespreekbaar maken

Sociale professionals die zich wel roeren laten een ander beeld zien van de werkpraktijk. Een kleurrijk, spannend en interessant portret van de werkpraktijk rijst op uit hun verhalen. Sociale professionals getuigen met hun verhalen van grote betrokkenheid en improvisatietalent. Dit maakt dat zij in iedere situatie en onder elke omstandigheid vorm weten te geven aan hun handelen. Dat is hun kracht.

Hoe zorgen verhalen voor een bijdrage aan professionalisering? Krijg antwoord op deze vraag tijdens dit MiddagSymposium! Bovendien ontvangt u bij deelname gratis het boek 'Werken met hoofd, hart en handen' van Marco Brok en Eveline Volbracht. 

Meer informatie...