Participatie en herstel
Participatie & Herstel
| Meer


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
[ advertenties ]

Logavak Opleidingsgroep

Overlast in woonwijken door mensen met psychische problematiek

Een aantal Amsterdamse woonwijken ervaart een toenemende overlast door de komst van mensen met psychische problemen. Het gaat hierbij om groepen die niet door zorginstanties worden begeleid en die ook niet in beeld zijn bij corporaties. Dit meldt het Parool.

Hester van Buren, topvrouw van woningscorporatie Rochdale, zegt tegen het Parool dat zij zich zorgen maakt over kwetsbare groepen die in 'gewone' woonwijken komen te wonen. Van de vrijkomende sociale huurwoningen in de stad gaat namelijk dertig procent naar mensen met psychische problemen, ex-daklozen en ex-verslaafden. Een deel van hen wordt niet begeleid. 

Hoewel Amsterdamse instellingen zelfstandig wonende cliënten volgens Van Buren goed worden begeleid, geeft zij wel aan dat er risico's blijven. Zij vindt het dan ook "te gemakkelijk om te zeggen dat we in Amsterdam geen probleem hebben, want dit hebben we wél."

Dit artikel verder lezen...

Meer informatie over participatie en herstel in de wijk...
Reacties op dit artikel:


Rod Finance Ltd.
02 december 2017 - 14:41


Dit is een particulier kredietbedrijf dat een goedkope lening aanbiedt. We bieden allerlei soorten leningen aan zowel werkenden als werklozen. Hoe laag je credit score ook is, je bent vrij om een lening bij ons te krijgen. Wij bieden zakelijke financiering / financiering, bouw, persoonlijke, woningkrediet, hypotheken / eigen vermogen, vastgoedlening, medische hulp, investeringen / financiering, studentenlening, autoleningen, landbouwlening. Onze kredietrente is erg laag met 3%, zodat iedereen van deze aanbieding kan profiteren. Als u geïnteresseerd bent om een lening bij ons te krijgen, bezoek dan via:

[Email]: rodfinancing@gmail.com
[Website]: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing

Beheer.
Rod Finance Ltd.


Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.