Van mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen

In Spirit | Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording.
In Spirit | Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching

Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.

Beitske Bouwman is bekend schrijver van o.a. vier romans, ze is freelance docent aan de Radboud Universiteit en de Universiteit van Wageningen en oprichter van Anaya Academy waarin zij mensen in verbinding brengt met de natuur. Karst-Janneke Rogaar is illustrator en bekend van oa Keizer Ei en Spinder. Ze won diverse prijzen waaronder de Zilveren Penseel in 2019 voor haar tekeningen in het filosofieboek Vriendschap is alles.

Bestel het boek hier!