Van mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen

Vacature | Gedragsdeskundige team Inzicht & Advies 32-36 uur | Amsterdam

De gemeente Amsterdam is op zoek naar een Gedragsdeskundige team Inzicht & Advies. Lees meer en solliciteer direct!
Vacature | Gedragsdeskundige team Inzicht & Advies 32-36 uur | AmsterdamIn het kort

- Inzetten van gedragsdeskundige expertise ten behoeve van klanten én advisering van collega’s bij complexe re-integratievraagstukken;

- Het leveren van een bijdrage om de Amsterdammer optimale ondersteuning te bieden bij werk en participatie die goed aansluiten bij de kansen en mogelijkheden.

- Werken in een multidisciplinair team met 12 collega’s die zich met passie inzetten om de klant effectief te bemiddelen naar werk of participatie.

 

Zo draag je bij aan de gemeente Amsterdam

Voor een goed klantbeeld is het voeren van gesprekken niet altijd afdoende. Soms is een verdiepend instrument nodig om een beter beeld te krijgen. Hier kom jij aan bod. Jij geeft advies over het totale instrumentarium en geeft inzicht in welk instrument wanneer het beste voor de klant ingezet kan worden. Als gedragsdeskundige heb je meerdere petten op namelijk ook die van arbeidsdeskundige en onderzoeker. Zoek je dus afwisseling?, dan ben je bij ons aan het juiste adres: je hebt namelijk een uitgebreid takenpakket.
 

Samen met nog een gedragsdeskundige vervul je een brugfunctie tussen adviseurs, beleid, onderzoek, data-analyse en re-integratieteams. Je bent  medeverantwoordelijk voor het inhoudelijk op niveau brengen van door het team gemaakte inzichten en adviezen . Deze  kennis haal je uit relevant onderzoek, bij relevante stakeholders en interne en externe best practices. Deze vertaal je naar de dagelijkse praktijk . Je geeft vorm aan het vergoten van Evidence based werken en ondersteunt Evidence based inzet van de juiste WPI instrumenten zowel in het team als binnen Werk Participatie & Inkomen (WPI). Ook heb je een belangrijke rol in het verzamelen en toelichten van gegevens uit data die vanuit de WPI instrumenten naar voren komen en de kennisdeling hiervan.

Lees meer en solliciteer direct