Van mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen

Vacature: Teamcoördinator Productie & Ontwikkeling

Voorne-Putten Werkt B.V. (VPW) is een werkleerbedrijf en is onderdeel van de gemeente Nissewaard. Wij begeleiden dagelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden hen werk onder aangepaste omstandigheden. Ook helpen wij hen bij het ontwikkelen en ontplooien van talenten en vaardigheden. Wij bieden daarnaast mensen met een uitkering begeleiding naar werk. Dit doen wij met inzet van onze leerlijnen en ontwikkelinstrumenten en vooral met persoonlijke aandacht.
Vacature: Teamcoördinator Productie & Ontwikkeling

Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Ons aanbod is dan ook maatwerk. Met dit maatwerk bieden wij werkzoekenden een mooie kans op werk en mensen met een beperking een zo groot mogelijke kans op deelname aan de reguliere arbeidsmarkt. Wij gaan samen sterk op weg naar werk!

Interesse? Solliciteer en vertel ons waarom jij bij #TeamVWP wilt werken. De selectie vindt plaats op basis van je CV en sollicitatiebrief.

Een assessment, een casus en opvragen van referenties kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.



Wat je gaat doen
Als Teamcoördinator Productie & Ontwikkeling stuur je de productie, het magazijn, technische dienst, receptie en kantine aan. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 25 ambtelijk- en Sw-medewerkers. Met de functies van Ontwikkel- en werkleider en meewerkend voorman/-vrouw. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en ontwikkeling van circa 225 doelgroep-medewerkers. Ook wordt binnen dit team het aanleren van werknemersvaardigheden van circa 150 kandidaten (op jaarbasis) vanuit de Participatiewet uitgevoerd. Daarnaast valt de uitvoering van de leerlijnen Schoonmaak en Logistiek onder je directe verantwoordelijkheid.

Jij:

  • bent verantwoordelijk voor het leiding geven aan de werkzaamheden en medewerkers van het team en het ontwikkelen daarvan. Daarbij zorg je voor de afstemming vanuit het team naar de ‘omgeving’, en voor een effectieve en efficiënte inzet van m.n. budgetten.
  • begrijpt het werk van je teamleden, hun dagelijkse taken en uitdagingen, enthousiasmeert en inspireert en houdt mensen scherp. Jij spreekt aan op eigenaarschap.
  • bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de productie en dienstverlening. Daarbij denk en handel jij niet alleen bedrijfsmatig, maar ben jij ook innoverend. Door technologische toepassingen en innovatie in onze processen zorg jij ervoor dat wij kunnen blijven voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers.
  • hebt een duidelijke visie voor onze organisatie en jouw team. Je geeft duidelijk richting, durft een beslissing te nemen en staat daarachter.
  • schakelt met het team Sales & Planning over de uitvoering van opdrachten. Jullie zorgen ervoor dat opdrachten worden ingepland en randvoorwaarden zijn gecreëerd om de opdrachten uit te voeren. Daarnaast zorgen jullie voor de juiste balans tussen commerciële waarde en ontwikkelwaarde van de opdrachten.
  • Zorgt ervoor dat de machines, gebouwinrichting en faciliteiten aansluiten op de behoefte van de doelgroepmedewerkers en kandidaten, zodat opdrachten en trajecten met hoge kwaliteit uitgevoerd kunnen blijven worden.


Wie jij bent
Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

  • hebt Hbo werk- en denkniveau (met een bedrijfseconomische opleiding en kennis en ervaring binnen het vakgebied)
  • hebt ervaring met productie-, logistieke- en ontwikkelprocessen
  • hebt kennis van de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet en affiniteit met onze doelgroepen
  • hebt bij voorkeur (3 jaar) leidinggevende ervaring
  • hebt een coachende stijl van leidinggeven. Bent communicatief sterk, toegankelijk, betrokken, flexibel en bent een sparringpartner
  • beschikt over empathisch vermogen en een professionele werkhouding met een duidelijke hands on mentaliteit


Wat wij jou bieden

  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 5.247,= bruto per maand (schaal 11-indicatief) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s.


Direcht solliciteren? Klik dan hier!

Vragen over deze vacature? 

Neem dan contact op met:

Viola Ruis, Algemeen Manager VPW B.V.

Telefoon: (06) 14 88 66 05.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.